Vi er importør av Circontrol-ladere i Norden

Scroll ned og se mer om Circontrol-produktene 

Circontrol, som startet opp i 1997, er opptatt av å ha tett kontakt med sluttbrukeren for å kunne sikre at innovasjon og produktutvikling gir de beste produktene og tjenestene til den beste prisen.

Veggmonterte ladere

Designet for å bli installert innendørs eller utendørs i private hus, boligblokker, bedrifter og andre steder hvor brukerautentisering er ikke et krav.

Circontrol tilbyr både ladere som har kabel og ladere med stikkontakt for ulike typer kabler.

Når man skal skaffe seg en lader hjemme er både design, brukervennlighet og størrelse momenter som tas i betraktning. Disse laderne er i tillegg både prisgunstige og robuste. 

Flere detaljer og produktark finner du under Produkter i hovedmenyen.

Frittstående ladesøyler

Designet for å bli installert i både offentlige og private miljøer der de vegghengte laderne ikke er et alternativ.

Circontrol sine ladesøyler finnes i flere utgaver – Basic, Smart og Street.

Basic-versjonen passer perfekt for arbeidsplasser, borettslag, kjøpesentre og andre steder hvor en enkel løsning er nok til å gi den forventede ladetjenesten.

Smart-versjonene med deres intelligente funksjoner gir en bedre bruker- og operatøropplevelse.

Flere detaljer og produktark finner du under Produkter i hovedmenyen.

Hurtigladere

Circontrol sin Raption-serie er frittstående ultraraske DC-ladestasjoner designet for å bli installert i både offentlige og private miljøer.

Offentlige installasjoner kan være i byområder, kjøpesentre, flyplasser og offentlige parkeringsplasser. Har man et privat firma som har en stor elbil-flåte, driver elbil-utleie eller bildeling kan DC ladestasjoner være den beste løsningen.

Raption-serien har de kvalitetene man er på jakt etter – hurtig lading og god brukervennlighet.  Med Raption 50 kan kjøretøyet være klart til å fortsette kjøreturen på mindre enn en halv time.

Flere detaljer og produktark finner du under Produkter i hovedmenyen.

Besøk vår nye nettbutikk for elbil-ladere

Til nettbutikken